Budo Karate & Jujutsu International
technikai igazgató / Technical Director
Shotokan Sportegyesület / Sports Association Keszthely
vezetőedző / head coach
10. dan Sasori Jutsu
9. dan Shotokan karate
9. dan Goshin Ju-jitsu

1985-ben kezdtem el karatézni. 1987-ben a Magyar Válogatott keret tagja lettem és számos hazai illetve több nemzetközi versenyen is részt vettem, ahol általában dobogós helyen vagy éppen győzelemmel tértem haza. 1986-ban mint segédedző kezdtem el dolgozni.
1989-ben vizsgáztam le 1. Dan fokozatra, majd 1992-ben 2. Dan fokozatra. Aztán 1995-ben saját Dojo-t nyitottam Keszthelyen. 1999-ben 3. Dan fokozatra tettem sikeres vizsgát. Még ebben az évben elkezdtem az American JKA tanító iskolát, ami egy két éves program volt és 2001-ben végeztem, közben a Long Island University School Of Continuing Studies Brooklin Campus Karate Instruktor programját is elvégeztem. 2001-ben vizsgáztam 4. Dan fokozatra. 2003-ban Keszthely város az év legjobb legjobb edzője kitüntetését kaptam. Ebben az évben megszereztem az 5. Dan fokozatot is. 2005-ben a Magyar Honvédség különleges alakulatát képeztem ki. 2005-ben szereztem meg a 6. Dan fokozatomat. Ebben az évben a Magyar Karate Szakszövetség által a Karate munkásságomért a Magyar Állam kitüntetését vehettem át amit a Sportért felelős Államtitkár adott át. 2006-ban a WUKO-tól is megkaptam a 6. Dan és Nemzetközi A kategóriás bírói diplomámat is. 2007-ben Keszthely város sportjáért kitüntető címet kaptam. 2012-ben sikeresen megszereztem a 7. Dan fokozatot. Ebben az évben elkezdtem a Goshin Ju-jitsu–t tanulni. 2014-ben alapító tagja voltam a Budo Karate of Hungary szövetségnek, ahol a technikai igazgatói szerepet töltöttem be. 2015-ben 8. Dan fokozatot szereztem Shotokan karatéból, majd a Goshin Ju-jitsu alapító nagymesterétől is megkaptam ezt a fokozatot, amit a magas színvonalú technikai tudásom miatt érdemeltem ki.
Keszthely város sportéletében hosszú távon kifejtett, eredményes munkája elismeréséül a Keszthely város sportjáért kitüntető címet adományozta nekem. 2017-ben megalapítottam a saját stílusomat a Sasori Jutsut, ami a Shotokan karatéra épülő Ju-jutsu iskola. Itt a nagymesteri Soke 10. Dan szerepet töltöm be.
2020-ban a nagy nemzetközi érdeklődésekre való tekintettel a BKOH utódjaként egy nemzetközi szövetséget hoztunk létre Budo Karate & Ju-jutsu International néven. Itt az alelnöki és a technikai igazgatói szerepet töltöm be.
2021-ben a szövetség vezetősége a szervezet építésében- és a tanítási programokban végzett munkám elismeréseként 9. dan fokozatot adományozott nekem.
Jelenleg a keszthelyi honbu dojoban tartok edzéseket.
Hosszú távú terveim közt az szerepel, hogy szövetségünk fejlődését és a nemzetközi kapcsolatok építését elősegítsem és erősítsem.