A békéscsabai József Attila Lakótelepi Tömegsport Egyesület All-Style – Seibukan Goshinkai karate csoportjának vezetőedzője / head coach
8. dan Goshinkai karate (BJKA, KNBJK)
5. dan Kick-box WAKO
5. dan Nihon Karate és Taiho-Jutsu (NSA)
4. dan Ju-jitsu (EJJU)

1958-ban születtem, 1979 óta foglalkozom harcművészetekkel, (judo, kung-fu) majd 1981 óta All-Style Karate-val, (tradicionális karate és kick-boksz).
1982 óta tartottam edzéseket – versenyzői kick-boksz és önvédelem- , 1982 szeptemberétől a Békéscsabai Lakótelepi SE-nél.
1984-ben megalapítottuk a Békés Megyei Karate (most Harcművész) Szövetséget, amit azóta vezetek.
2008 óta tagja vagyok az Össz-Japán Harcművész Szövetség Nippon Seibukan Akadémiájának, 2016-ig vezettem magyarországi csoportját, mint shidoin, most helyettes, fukushidoin vagyok. 2017-től felkérésre képviselem a Kokusai Nihon Bu-Jutsu Kenshusho harcművész és kulturális szervezetet.
1998 -2016 kick-boksz WAKO nemzetközi bíróként is tevékenykedtem.
Edzőként felnőtt tanítványaim 11 világbajnoki és 17 Európa-bajnoki, egy profi világbajnoki címet szereztek kick-boksz-ban.
Önvédelmet és közelharcot 1982- óta oktatok, s ezt több színtéren is használnom kellett az életben. 10 évet töltöttem el a felnőtt oktatásban (biztonsági őr és testőr tanfolyamok oktatásában.) 24 éve oktatok középiskolák rendészeti osztályaiban, 8 éve általános iskolai osztályokban is önvédelmet. 2006 óta rendszeresen oktatok Romániában, a nyári nemzetközi tengerparti harcművész táborokban. Magyarországon is számos tábort, szemináriumot vezettem.
Mindenkitől, még a kezdőktől is lehet tapasztalatot szerezni, de akiktől különösen sokat tanultam: Gajdos „Szamuráj „ János (első edzőm) , Hanshi Robert Manole, Hanshi Kesic Bogdan.
A román harcművészekkel és a magyar harcművész szövetségi vezetőkkel jó kapcsolatban vagyok, talán azért is, mert alapelvem, mindenkit úgy ítélek meg, ahogyan hozzám viszonyul, soha nem volt szempont, hogy ki kinek a barátja vagy ellenese. Jelszavam: „Vagyok, aki voltam, és leszek, aki vagyok!”
Amúgy házas vagyok, öt gyermekem van. Civil foglalkozásom: magyar-történelem szakos általános iskolai tanár. Számos szervezet és testület tagja vagyok, vagyis nem unatkozom. (Nemzetközi Szent-György Lovagrend, MAPON (Magyar-Japán Kulturális Egyesület, Békéscsaba Sport Tanácsadó Testület, Magyar Tartalékosok Szövetsége , Magyar Sportújságírók Szövetsége stb.)
BUDO Karate és Ju-jitsu International szervezetnek azért vagyok a tagja, mert egyrészt jó pár barátom is itt van, és hagynak minket dolgozni, tiszteletben tartanak minket. Elsősorban a média terén tudok a szervezetnek segíteni.