2014-ben költöztem Örményesre, ahol 2015. elején kezdtem egyesületet szervezni. A településen már volt előzménye a küzdősportoknak, így nem volt idegen az, hogy ismét fehér ruhában edzenek a helyi közösségi ház nagytermében. A kezdeti puritán körülmények sem vették el a kedvét annak a 10 fős gárdának, és gyakoroltuk a kihont, aztán sikerült tatamihoz is jutni, így már a ju-jitsu alapjait is oktathattam. Vlado Schmidt nagymestertől megtanultam, hogy a pusztakezes önvédelmet nem lehet elkülönülten kezelni az eszközös önvédelemtől, így a ju-jitsu mellett szinte azonos mennyiségben oktattam a kobudo alapjait is.
2015-től a helyi falunapokon- valamint a környező települések hasonló rendezvényein rendszeresen tartottunk bemutatókat. 2016-tól szinte minden nagyobb versenyen indultunk a technikai számokban. Kempo Világkupán self- defens kategóriában szereztünk aranyérmet, aztán a Ju-Jitsu Magyar Bajnokság szinte minden versenyén ott álltak sportolóink a dobogó legfelső fokán. Duo System kategóriában a Krupa Ádám- Sági István páros, mint válogatott kerettag, hazánkat képviselhette Wroczlaw-ban a 2016-os világbajnokságon. Ezt követően Duo Show kategóriában próbálkoztunk, ahol a Krupa Ádám- Ledneczki Péter páros nemzetközi szinten is kimagasló eredményeket ért el. Aranyérmet szereztek a budapesti és bécsi nyílt viadalon, majd 2018-ban Wroczlaw-ban az előkelő európa- bajnoki bronzéremmel jöhettek haza.
Jelenleg közel 25 fő látogatja az edzéseket. A felnőttek mellett gyerek csapatunk is van, zömében óvodások és kisiskolások. Az edzéseket inkább az ő igényeiknek megfelelően alakítottuk át, figyelembe véve életkori sajátosságaikat.
A felnőtt edzéseken a ju jistu technikák elsajátítása mellett az eszközös önvédelem alapjait is gyakoroljuk, így a kés- bot- kashino bo, vagy éppen a hoyo-jitsu technikák is előkerülnek a gyakorlás közben. Külön sajátossága az egyesületnek, hogy a felnőttek a ju-jitsu mellett, a kampósbot használatát is megtanulják. Amennyiben ennek vizsgaanyaga akkreditálásra kerül, akkor tanítványaim a Ju-Jitsu mellett- Surekki Ryu övvizsgát is tesznek.