A nyári táborban egyeztetett egységesítés bevezetése, végrehajtása

Kedves barátaim, klubvezetők, instruktorok!

A nyári táborban megtörtént az egyeztetés néhány témában amiről most küldök nektek emlékeztetőt.

Egységes vizsgaanyag került elfogadásra, amelyet minden  – a szövetség klubjaiban gyakorló – karatékának, a saját övszintje szerint ismernie kell ahhoz hogy vizsgázhasson a következő szintre. Az anyag letölthető erről a linkről is: http://www.budokjji.com/?wpdmpro=shotokan-fokozati-kovetelmenyek

Szükséges lesz a szövetség különböző kommunikációs anyagainak egységesítésére.A mellékletek között találtok plakát és névjegykártya terveket. Ezekből bármelyikőtök részére ingyenesen készítünk nyomdai változatot a saját adataitokkal, amelyet a nyomdai partnereitekkel ki tudtok majd nyomtatni.
A plakátok anyagait a Facebookra is fel tudjátok majd tenni, ezeknek az elkészítésében is számíthattok ránk.
Bármely más elképzelés, nyomdai kiadvány, weblapra készülő grafika, bármilyen ötlet elkészítésében a segítségetekre leszünk az egységes megjelenés érdekében..

A vizsgaanyagban szereplő öveket magatok is beszerezhetitek, de ha időben szóltok, ennek beszerzésében is a segítségetekre leszünk. A BLITZ sportszergyártó céggel állunk kapcsolatban, bármilyen karate ruha, kiegészítő beszerzésében is partnereitek leszünk, ha kéritek.

A nálatok vizsgázó karatékák fokozatait ezentúl regisztrálni fogjuk, a regisztrációt a klubvezető fogja elküldeni nekem, az azonosításhoz szükséges adatok mellett kérni fokunk mindenkihez egy e-mail címet is.

A szövetség szervezeti felépítésével kapcsolatban itt találtok adatokat:
Elnökség: http://www.budokjji.com/?page_id=1482
Vezetőség: http://www.budokjji.com/?page_id=803

Sokan még magatokról és a klubotokról nem küldtetek információkat a weblaphoz, akinek ebben elmaradása van, kérem segítse ezel a munkánkat. Az elérhetőségek mellett magatokról szakmai önéletrajzot és a klubotok történetére lenne szükségünk. Bármilyen más a klubotokban történő eseményről, vizsgáról, edzőtáborról szívesen beszámolunk.

Ezeket a kéréseket kérlek vegyétek sorra, és tegyétek meg a szükséges lépéseket. Bármelyiknél számíthattok a segítségünkre.

Végezetül ne feledkezetek meg róla, hogy január 31-ig eleget kellene tennetek az idei éves tagdíjfizetési kötelezettségeteknek.

Üdvözlettel és tisztelettel felétek:
Béres János​
vezető instruktor

admin

You must be logged in to post a comment