Keszthelyen rendezte szövetségünk nyári edzőtáborát

Keszthelyen rendezte szövetségünk nyári edzőtáborát

A tábor július 13 és 17 között 70 fővel zajlott, ahol a 9 tréningből és vizsgából álló rendezvényen mintegy 55 fő edzett folyamatosan.

Az edzéseken észrevehető volt a technikai színvonal eddig is észlelhető folyamatos emelkedése, a vizsgán pedig igazi minőségi karate örvendeztette a nézőket, tanítókat és természetesen a vizsgáztatót, technikai igazgatónkat Csősz-Tóth Norbert hansit.

Az edzőtábor programja úgy volt összeállítva hogy még az ebéd előtti időben lezajlottak az edzések, így a délutáni szabad időszakot úgy tudták eltölteni a résztvevők, hogy ez egyben nyaralás is volt nekik. A keszthelyi helyszín ebben maximálisan segítette őket, hiszen ez a Balaton egyik legszebb városa!

Az edzéseken a közös gyakorlások mellett, tudásszint szerinti osztott csoportokban is dolgoztak a résztvevők, a táborban megjelent instruktorok-vezetőségi tagok segítségével. Béres János, Németh Attila, Bézsenyi Renáta és Varga Balázs is kivette részét a munkából.

Az edzőtáborban szombat este Sayonara-parti volt ahol átadásra kerültek a sikeres vizsgákat igazoló oklevelek-diplomák. Itt kapta meg shihan kinevezését és instruktori diplomáját Nánási Attila is.

A tábor megmutatta ismét az észak-kelet magyarországi régió erejét, ők adták a tábor létszámának jelentős részét.

A szövetség következő kiemelt eseménye, az ősz végére várható országos bajnokság lesz.

BJ

admin

You must be logged in to post a comment