Megtarthatóak a nyári táborok

A szerdai kormányrendelet értelmében mind a napközis, mind az ottalvós nyári táborok megtarthatóak!

Ezt azthiszem nem kell részleteznünk, szuper hírekkel indul a mai nap. Az éjszakát szinte át sem aludtuk, vártuk a rendelet szöveges megjelenését!
A 215/2020. (V.20.) kormányrendelet értelmében, 2020. június 16-től mind a napközis mind az ottalvós táborok megtarthatóak.
A szálláshelyek kiemelt higiéniai szempontoknak kell megfelelni, a fertőtlenítés, takarítási rendek szigorúbb feltételeinek a biztonságos táborozás érdekében.
Az idei nyáron fokozott együttműködés szükséges mind a szervező kollégák, mind a szülők részéről. A gyermekek részére (mint ahogy eddig is) szülői nyilatkozatot kell vinni, hogy a gyermek egészséges, ezt kérjük idén fokozottan betartani!
A táborhelyek, szállások kötelező fertőtlenítésen vesznek részt, ezt legtöbb szálláspartnerünkkel már korábban is egyeztettük.
Gyermekek a táborba érkezve egy rövid higiéniai iránymutatást kapnak, amely az elmúlt napok ismereteihez képest sok újdonságot nem tartalmaznak (megfelelő kézmosás, kézfertőtlenítők elhelyezkedéseinek bemutatása és ezzel összefüggő alapismeretek ami a tábor alatt felmerülhet.
Törekedni kell a szabadban tartandó foglalkozásokra
Beteg gyermek a táborban nem vehet részt (ahogyan eddig sem), amely gyermek esetlegesen megbetegszik, ahogyan eddig is, külön orvosi szobában el kell különíteni, szülőket értesíteni. Ez a korábbi gyakorlatot az idei évben is maximálisan be kell tartani.

Igyekszünk a témában naprakészek maradni, jó edzést és táborozást mindenkinek.

admin

You must be logged in to post a comment