Túl a nyári edzőtáboron

Július 2. és 5. között tartotta nyári edzőtáborát a Budo Karate & Jujutsu International Szövetsége. A rendezvény a szövetség egyik fő eseménye minden évben.
Az edzőtáborba a vírushelyzet ellenére több mint 40-en jöttek el gyakorolni a szövetség egyesületeiből. Sajnos külföldi barátaink az utazási korlátozások miatt nem tudtak részt venni a munkában.
A napi két karate edzés mellé Csősz-Tóth Norbert mester ju-jitsu gyakorlásokat is illesztett a napi programba az érdeklődőknek, amely az általa oktatott használható technikákon alapuló harcművészeti rendszer része. Modern szemléletű oktatása, a tradíciók ápolása és tisztelete mellett új fajta gondolkodásmódot visz a harcművészetekbe. A hatékony, jól alkalmazható technikák könnyedén használhatók az önvédelemben is. Az edzőtábor jól felépített anyagát a tábor végén kyu és danvizsgák zárták.
A Balaton parti helyszín a résztvevőknek az edzések mellett a kikapcsolódás és a szabadság ideje is egyben, amihez a Keszthelyen minden rendelkezésükre állt.
Az edzések nyíltak voltak, nem csak a tagszervezetek számára volt lehetőség gyakorolni. Érkeztek a tréningekre Sopronból, Győrből is barátaink.
Összességében ismét egy sikeres tábort hagytunk a hátunk mögött, rengeteget tanulhatott aki ott volt, és remek csapat jött össze.

Köszönet illeti a szervezőket, résztvevőket, edzőket a lelkes munkáért!

A szövetség legközelebbi programja augusztus 8-án instruktorképzés lesz.

admin

You must be logged in to post a comment